Szereplők

Itt vannak a történet szereplői, ezek idővel bővülni fognak, amint felbukkan egy új szereplő. Egyenlőre még csak ennyi van. 


Louis Tomlinson
Születési idő: 1991. december 24.
Horoszkóp: Bak
Születési hely: Doncaster, Anglia
Származás: Anglia
Jellemzés: Az angol másodosztályban, a Doncaster Rovers csapatánál focizik, de már nem sokáig, ugyanis nem sokára kap egy ajánlatot az olasz AC Milan csapatától. A két csapat vezetősége megegyezik egymással, itt már csak a játékoson áll a döntés. Viszont nagy nehezen bár,  de belemegy. Milánóba költözik a barátnőjével, a barátai csak később követik őt. Azonban kiszivárog  róla egy kép, amihez a csapattársai negavítan viszonyulnak. Vajon milyen kép az?

Harry Styles
Születési idő: 1994. február 1.
Horoszkóp: Vízöntő
Születési hely: Holmes Chape, Chesire, Anglia
Származás: Anglia
Jellemzés: Louis és Niall egyik legjobb barátja. Louissal különösen jól megértik egymást. Később követi őt Milánóba, de amint a megjelenésével felborul a csapat nyugalma. Hogy miért? A történetben kiderül.
Niall Horan
Születési idő: 1993. szeptember 13.
Horoszkóp: Szűz
Születési hely: Mullingar, Írország
Származás: Írország
Jellemzés: Louis és Harry egyik legjobb barátja. Viszonylag nyugalom van körülötte, még akkor is, amikor kiszivárog az a bizonyos kép. Szereti a hazáját, hirdeti ír származását, hogy mindenki tudjon róla és erre büszke is.
Eleanor Calder
Születési idő: 1992. július 16.
Horoszkóp: Rák
Születési hely: London, Anglia
Származás: Anglia
Jellemzés: Louis barátnője, elkíséri Milánóba is. Azonban ahogy Angliában, Olaszországban sem él példamutató életet és mind ezt Louis háta mögött. Vajon ez befolyással van a kapcsolatukra? És az a kép? A lány hogyan viszonyul utána Louishoz?Luca Antonini
Születési idő: 1982. augusztus 4.
Horoszkóp: Oroszlán
Születési hely: Milánó, Olaszország
Származás: Olaszország
Jellemzés: Az AC Milan csapatában focizik, de Louist a posztjára teszik, így vetélytársak lesznek. Vajon Louisnak sikerül-e bekerülnie a kezdőbe? Ha igen, akkor hogyan fog ehhez viszonyulni Luca? Vajon mi fog történni közte és Eleanor között?


Stephan El Shaarawy
Születési idő: 1992. október 27.
Horoszkóp: Skorpió
Születési hely: Savona, Olaszország
Származás: Egyiptom
Jellemzés: Az AC Milan csatára, 2012. őszén meghatározó tagja a csapatnak, ezért mindenki isteníti. Eredetileg egyiptomi bevándolrók a szülei, de ő már Olaszországban született. A nagy siker miatt elszáll magától, így tavasszal már más lesz a helyzet. Vajon milyen kapcsolatban lesz  Louissal annak ellenére, hogy a többség utálja őt?Mario Balotelli
Születési idő: 1990. augusztus 12.
Horoszkóp: Oroszlán
Születési hely: Palermo, Olaszország
Származás: Ghána
Jellemzés: Szintén bevándorlók gyermeke, de örökbe fogadta őt a Balotelli család. Louishoz hasonlóan ő is Angliában focizik, mégsem ismerik egymást. Az AC Milan csapatához 2013. januárjában csatlakozik. Innentől kezdve ő a csapat sztárja, ezt El Shaarawy nem igazán tudja elviselni. Balotelli célja az, hogy tönkretegye Louist.


Mattia De Sciglio
Születési idő: 1992. október 20.
Horoszkóp: Mérleg
Születési hely: Milánó, Olaszország
Származás: Olaszország
Jellemzés: A Milan jobbhátvédje, aki időnként bal oldalt is megállja a helyét, ezért Louisnak ő is a vetélytársa lesz, de talán komolyabb, mint Antonini. Amúgy ettől eltekintve egy jólelkű, szerény gyerek, aki megsajnálja Louist. Ezek után mi fog történni kettőjük között?


Ignazio Abate
Születési idő: 1986. november 12.
Horoszkóp: Skorpió
Születési hely: S. Agata di Goti, Olaszország
Származás: Olaszország
Jellemzés: A Milan jobbhátvédje, azonban ő sem olyan kiemelkedő  játékos, mint Antonini, mégis többre tartják és mégis behívják a válogatottba. Számára is komoly vetélytárs Louis, így kezdhet félni, mivel az angol jobban játszik, azonban Allegri eleinte másként látja. Vajon Abate kiszorul a kezdőből, vagy Allegri továbbra is nyalja a seggét?


Kevin Pince Boateng
Születési idő: 1987. március 6.
Horoszkóp: Halak
Születési hely: Berlin, Németország
Származás: Ghána
Jellemzés: Nagy sztárnak képzeli magát, amiért az előző szezonja nagyon pazarul sikerül, így a 10-es mezt is elkérte, azonban ez a szezon nem úgy alakul neki, ahogyan azt elképzelte. Semmi motiváció nincs benne, a sérója fontosabb, mint a játék, a pózólások nagy mestere, de a pályán flegmázik. Ezért Louis be is szól neki többször is, emiatt sokszor összetűzésbe kerülnek. Vajon a csapat tagja ki mellett áll ki?


Kevin Constant
Születési idő: 1987. május 10.
Horoszkóp: Bika
Születési hely: Fréjus, Franciaország
Származás: Franciaország
Jellemzés: Középpályásnak igazolta le a Milan ebben a szezonban, de végül Antonini sérülése miatt balhátvédnek áll be, mivel itt jobban érzi magát, így marad azon a poszton, így szintén akad egy vetélytársa Louisnak? Vajon mennyit érvényesül majd a csapatban a sok vetélytárs mellett?


Massimiliano Allegri
Születési idő: 1967. augusztus 11.
Horoszkóp: Oroszlán
Születési hely: Livorno, Olaszország
Származás: Olaszország
Jellemzés: A Milan edzője, aki pofára válogatja össze a kezdőcsapatot. Nagyjából megvannak a kedvenc arcai, de vajon Louis is közéjük fog tartozni. Sajnos az edző rossz szokása az, hogy ha valaki nagyon ellenszenves neki, hogy nulla játéklehetőséget ad neki, a kedvenceit meg erőlteti akkor is, ha az illető egy pocsék játékos. Reméljük Louissal nem fog így elbánni.


Benedetta Balleggi
Születési idő: 1983. szeptember 18.
Horoszkóp: Szűz
Születési hely: Prato, Olaszország
Származás: Olaszország
Jellemzés: Antonini felesége, aki nagyon kegyetlen is tud lenni. Eljátsza, hogy ő milyen hűséges és milyen jó anya, közben szeretőket tart, amiért lebukik. Vajon ki lesz aki lebuktatja és esetleg elhallgatja-e, vagy kitálal mindenről.
Két lányt nevelnek, akikre rossz hatással van és még butítja is őket.


Adam Lambert
Születési idő: 1982. január 29.
Horoszkóp: Vízöntő
Születési hely: Indianapolis, USA
Származás: USA
Jellemzés: Nyíltan felvállalja, hogy homoszexuális, aki Milánóba költözik, hogy élje az életet. A legtöbb idejét a melegbárokba tölti és buliról bulira jár. Éjszakai életet él, nappal leginkább alszik, így ritkán látni ebben a napszakban.


Johannah „Jay” Poulston
Születési idő: 1973.
Származás: Anglia
Jellemzés: Louis anyja, aki nagyon aggódik a fiáért. Később utána megy Milánóba a történtek miatt. Aki támadja a fiát, annak garantáltan neki megy, hogy védje őt. Azonban egy titkot őriz a múltjából, amire később fény derül.
Louis születése után körülbelül két évvel összeköltözött Mark Tomlinsonnal, akinek a nevét a fiú fel is vette.
Troy Austin
Születési idő: 1969.
Származás: Anglia
Jellemzés: Veszélyes ember, akitől mindenki fél, ha kapcsolatba kerülnek vele. Drogokkal kereskedik és később találkozik Eleanorral. Vajon milyen kapcsolat lesz közöttük? Troynak van egy titka is a múltjából, ez neki a gyenge pontja. Amint ezt megtudja, arra törekszik, hogy megváltozzon. Sikerülni fog neki, vagy hallani sem akarnak majd róla?


John Smith
Születési idő: 1967. augusztus 8.
Horoszkóp: Oroszlán
Születési hely: London, Anglia
Származás: Anglia
Jellemzés: Angol úriember, tele van pénzzel. A történet elején már megismerhetjük, mint Eleanor szeretője, de később szakítanak, utána meg sokáig nem bukkan fel. Aztán meg igen és igen is fontos szerepe lesz a történetben, ugyanis neki is van egy titka, de közel sem biztos benne, hogy az úgy van. A történetből minden ki fog derülni.


2 megjegyzés: