Bevezető

A történet Milánóban játszódik a Milan csapatánál. A középpontban három fiú áll, Louis, Harry és Niall, akik Angliában élnek. Louis a Doncaster Rovers csapatában focizik, ami az angol másodosztályban szerepel. Eddig az ifiben nyomta, de 2012 nyarán felkerült a felnőtt csapatba, ami nagy lelkesedést váltott ki belőle. A legjobb barátai Harry és Niall, akik mindenben mellette állnak. A barátnőjével, Eleanorral él.
Egyik nap ajánlatot kap az olasz AC Milan csapatától, amit bőven át kell gondolnia. A két csapat megegyezett egymással, most már csak rajta áll a döntés.

Végül belemegy és barátnőjével Milánóba költöznek, sajnos egyenlőre a barátait ott kellett hagynia, de később ők is követik őt. Azonban az olasz csapatban nem úgy viszonyulnak hozzá az emberek, amire ő számított, ugyanis nem sokkal később a legigazolása után kiszivárog róla egy furcsa kép, amit sokan nem néznek jó szemmel. Vajon mi ez a kép? Mitől indul el a lavina? Niall és Harry hogyan viszonyulnak hozzá ezek után? Na és Eleanor? A történetben mindenre választ fogtok kapni, csak egy kis türelem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése