2014. március 29., szombat

Blogajánló

Elérkeztünk az utolsó poszthoz is, viszont nem szeretnék elbúcsúzni végleg, mert más blogon megtaláltok. Csak egyedül ettől a blogtól.
Be szeretném mutatni a többi blogom, hogy esetleg valakinek megtetszik, feliratkozhasson rá.

1., A mostoha

-Ezt a blogot nem rég kezdtem el, azután, miután befejeztem ezt. A prológus itt olvasható. A történet röviden arról szól, hogy Niall szülei elválnak, utána az apja, Bobby feleségül veszi Louis anyját, Johannát. Innentől kezdve a két fiú mostoha tesók lesznek. Eleinte lehetséges, hogy nem jönnek ki egymással, de sosem lehet tudni, hogy mit hoz a jövő. 

A blog kinézete:

Erre a blogra nem nagyon van időm írni, de igyekszem vele. A történet bevezetője itt olvasható, illetve a prológus itt. A történet leginkább Louisról szól és a Harryvel való barátságáról, illetve annak változásáról. Hogy mi lesz belőle, illetve a következmények, az a történetben derül ki. Larry itt csak barátság és nem szerelem!

A blog kinézete:

Ezt a blogot is elhanyagoltam egy kicsit, de igyekszem ezzel is. Még novemberben kezdtem el, gondolom már többen ismeritek. A prológus oldalt olvasható, a bevezető rész meg itt. A történet a Tomlinson családról szól, akik nagyon gazdagok. A családfő, Keith már érzi a közelgő halálát és gondoskodnia kell az unokái jövőjéről, azonban Louist kiutálja, mert nem vér szerinti Tomlinson. A többi a történetből kiderül. 

A blog kinézete: 

Ez nem történetes blog, itt különböző bejegyzéseket találhattok. Mivel Louisnak folyton felcsúszik a pólója és kint a hasa, megérdemelt egy blogot róla. Itt ilyesmi képeket találhattok, illetve mezítlábaskodások is vannak, mert azt is sokszor csinálja. A legnépszerűbb bejegyzések a Louis jellemzése és shipperek háborúja, amiket mindenkinek érdemes elolvasnia. Akár shippel valamit, akár nem. A bevezető poszt meg itt található. 

A blog kinézete:

Ezt a blogot már nem írom, nem aktuális jelenleg. Sajnos az utolsó rész elmaradt, mert kifutottam az időből, nem lett kész karácsonyra, ezért ezer bocsánat. A prológus itt olvasható. A történet röviden arról szól, hogy Louis anyját karácsony előtt elrabolják és kap egy levelet, ami azt írja, hogy az ír manót kell megkeresnie, mert csak ő segíthet. A segítségére Angie és Niall lesz, a többi a történetben.

Ezen a blogon egy régebbi történet is van, amit nem töröltem ki. Ez pedig Az ír manó. A bevezető itt olvasható, kissé olvashatatlan, bocsánat a hibáért, de a design átalakítás tehet róla. Azt még tavaly nyáron írtam és már nem szándékozom folytatni, ezer bocsánat érte. A történet arról szól, hogy Niall Londonba költözik az anyjához, a mostohaapjához és a mostohahúgához, akivel nem jönnek ki, de a mostohaapával sem. Ezek mellett még az iskolában is gondjai támadnak, nem csak otthon. A többi a történetben.

A blog kinézete:
Ennyi lett volna a blogajánló. Vannak még régebbi bloggeres blogjaim, de azok szóra sem érdemesek, szerintem nem sokakat érdekelne, mert nincsenek benne az 1D-s fiúk, akkor még mások voltak a kedvenceim, és a design-re sem fektettem hangsúlyt, illetve a hirdetésre sem. Aki belenézne, a többi blogjaim cím alatt megtalálja őket. 
Ez volt az utolsó bejegyzés ezen a blogom, innen elbúcsúzom. Remélem nem jön közbe semmi. Örülök, hogy velem tartottatok és külön annak, akik velem tartanak a többi blogon is. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése